ΕΦΗΜΕΡΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΑΤΟΥΑΖ

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Απωθημενα...

Σου ετυχε ποτε να αγαπησεις πολυ..μα παρα πολυ.. και να σε αγαπησουν κι σενα το ιδιο, αλλα για καποιους λογους να μην γινεται να ειστε μαζι..; Ισως το πεπρωμενο που λενε... Και τα χρονια να περασαν... να χαθηκατε... να γνωρισατε αλλους ανθρωπους... να αγαπησατε ξανα... να ειστε ευτυχισμενοι και καθε φορα που πιστευεις οτι βρηκες την ολοκληρωτικη σου ευτυχια ενα μικρο καμπανακι (καπου εκει μεσα να!) στα βαθη της καρδουλας σου να χτυπαει ετσι απλα...για να σου θυμιζει εκεινη την μεγαλη και ξεχωριστη αγαπη που ενιωσες για εναν ανθρωπο που η ζωη δεν σας επετρεψε να ειστε για παντα μαζι... Πιστευεις στο απωθημενο ενος ερωτα που, οπως λενε, ισως και να μην περναει ποτε..;;



4 σχόλια:

  1. Τα απωθημενα ειναι πληγη...αν μιλαμε και για ερωτα,αγαπη...Μακαρι να τα ξορκισουμε..και η αληθεια ειναι οτι πρεπει...Οτι δεν εγινε μαλλον επρεπε να μην γινει.Ας μην κλεινουμε το δρομο προς την ευτυχια με αλλους ανθρωπους...Ας μην μας καταδικαζουμε για μια εικονα του παρελθοντος...! Καλο βραδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποσο δικιο εχεις...ειναι φορες ομως που σκεφτομαστε οτι πρεπει να γινει για να νιωσουμε καλυτερα και τελικα καταληγουμε να πληγωνομαστε περισσοτερο απο πριν... Χρονια πολλα! Χριστος ανεστη!

      Διαγραφή